Trainingsschema

Het trainingsschema voor seizoen 2023-2024 is hier te bekijken. 

Op de volgende feestdagen wordt niet getraind: Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Sinterklaasavond (5 december). Op carnavalsmaandag en -dinsdag wordt ook niet getraind. Op 4 mei (Dodenherdenking) wordt wél getraind, maar met inachtneming van twee minuten stilte om 20.00 uur.

De winterstop begint op maandag 18 december 2023 (donderdag 14 december laatste trainingsdag) en eindigt op zondag 7 januari 2024 (eerste trainingsdag is maandag 8 januari 2024).

(Gras)veld 3 krijgt rust in de periode: maandag 10 juni t/m vrijdag 16 augustus 2024. In deze periode is het van gemeentewege niet toegestaan het grasveld te gebruiken.

Indien er trainingen geannuleerd of verschoven worden i.v.m. inhaalwedstrijden of afgelastingen, dan meldt de jeugdcommissie of seniorencommissie dit tenminste 24 uur van tevoren aan desbetreffende trainer(s). De trainer brengt de spelers op de hoogte.

Als grasveld 3 afgekeurd wordt, schuiven de teams die normaliter daar trainen in op veld 2. Dit wordt via de website bekend gemaakt. Een algehele afkeuring van de velden wordt eveneens via deze website bekend gemaakt.